onsdag 30. mai 2012

Sjokoladekjærlighet

Noen ganger er det ingen vei tilbake - man bare MÅ avise fryseren, samme hvor kjedelig det er. Hvis man skal prøve å snu noe kjedelig til noe morsomt, så er avising av fryseren (hvertfall hvis man gjør det skjeldent nok) en slags skattejakt. "Hva har jeg fryst ned og glemt?" Denne gangen var den glemte skatten massevis av deilig rips fra hagen. Noe ble til ripsgelè (jomfrugeleen for min del - og den ble helt perfekt!) og noe ble enkel dessert med vaniljesaus til. Da svigers meldte sin ankomst på kaffebesøk, ble de siste restene ble en god unnskyldning for å bake en akkurat passe klissete hjertesjokoladekake og dekorere den med fristende røde bær. Mmmmm!
Nå blir det spennende å se om vi får rips på treet i år også! Hva bruker dere ripsen til?


1 kommentar:

  1. Ååååå deeeeeet såååå gooodt uuut!!!!! Rips minner meg om hagen til bestemor og bestefar da de levde! Kjempegodt med vaniljesaus ja, mmmm :) Kos dere med kaka, den så himmelsk god ut :)

    Klem :)

    SvarSlett